.TR Domain Dönemi Başladı! Jenerik İsimler İçin Geç Kalmayın!

Sonunda beklenen an geldi! Aylardır hatta yıllardır beklenen .tr domain uzantıları kullanıcılar buluştu. Geçtiğimiz günlerde genel kullanıma açılan bu uzantı, hem bireysel kullanıcılar hem de kurumsal firmalar için büyük bir avantaj sunuyor.

İPUCU: .tr domain whois sorgulama aracını kullanarak alan adının kime ait olduğunu öğrenebilirsin.

Nedir Bu .TR Domain?

Birçok kişi .tr domain nedir sorusunun yanıtını merak ediyor. .tr uzantılı domain Türkiye’nin üst seviye alan adlarını ifade ediyor. Önceden yalnızca .com.tr gibi uzantılarla sınırlıydık ancak artık doğrudan .tr almak mümkün. Diğer ülkelerde olduğu gibi (örneğin Almanya için .de, Fransa için .fr) Türkiye’de de artık .tr uzantısı ile bir websitesi oluşturmak mümkün. Bu özellikle kurumsal firmalar için büyük bir fırsat çünkü uluslararası alan adlarının yanı sıra yerel üst seviye bir alan adı ile online ortamda varlıklarını güçlendirebilecekler.

Boş Alan Adlarını Sorgulamak İçin Doğru Tercih İnetmar

Yeni .tr alan adı almak isteyenler için en önemli adımlardan biri tercih ettikleri alan adının boş olup olmadığını sorgulamaktır. Bunun için .tr alan adı sorgulama sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Kolay kullanımıyla size uygun olan alan adını sorgulama yapıp müsaitlik durumuna göre .tr alan adı alma işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Uygun Fiyata .tr Uzantılı Domaine Sahip Olun!

Fiyat konusunda da siz değerli kullanıcılarımızı memnun edecek bir kampanyamız mevcut. .TR uzantısı ile alan adı almak için sadece  ̶9̶.̶9̶9̶$ yerine 4.99$ gibi uygun bir fiyat ödeyerek hemen kendi alan adınıza sahip olabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen websitemizi ziyaret edin .tr domain satın al diyerek işlemi tamamlayın.

 

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir