Gmail Hesabı Nasıl Silinir?

Gmail hesabınızı artık kullanmak istemiyorsanız ya da farklı bir sebeple kapatmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek G mail hesabı silme işlemini kolayca yapabilirsiniz. Ancak unutmamak gerekir ki  gmail hesabınızı sildiğinizde sadece e-posta adresiniz değil aynı zamanda bu hesaba bağlı Google Drive Youtube kanalı gibi tüm verilerde silinir. Bu nedenle hesabınızı sildikten sonra geri dönüşü olmadığından tüm verilerinizi Veriler ve Gizlilik bölümünde bulunan Verilerinizi indirin seçeneği ile yedekleyebilirsiniz.

Google Hesabınıza Giriş Yapın

E-posta hesabı silme adımları için ilk olarak Google Hesap sayfasına gidin ve hesabınıza giriş yapın.

Veriler ve Gizlilik Sekmesine Girin

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra soldaki menüde bulunan Veri ve gizlilik bölümüne veya Verilerinizi ve gizililiğinizi yönetin seçeneğine tıklayın. Bu bölüm Google hesap silme veya verilerinizle ilgili işlemleri yapabileceğiniz kısımdır.

mail silmeİşiniz için profesyonel Mail Hosting paketleri.

Gmail’i Silme Seçeneğini Bulun

Açılan veriler ve gizlilik bölümünde Google Hesabınızı Silme seçeneğine tıklayın.

Gmail Hesabı Nasıl SilinirKurumsal firmalar için yüksek kapasiteli Kurumsal E-Posta hizmeti.

İşlemi Onaylayın

Google Gmail hesabınızı tamamen silmeden önce tekrar şifrenizi girmenizi isteyerek işlemi onaylamanızı isteyecektir. Onay verdikten sonra gmail hesabını kalıcı olarak silme işleminiz tamamlanacaktır.

Bu şekilde gmail hesabı silme ve google hesap silme işlemini kolayca yapabilirsiniz. Daha fazla içerik için blog sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir